دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم

ماکرون: تمام نیازهای ضروری اوکراین را تامین می‌کنیم

«امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه روز یکشنبه تلفنی با «ولودمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین گفت‌وگو کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۶ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 30
کد خبر: ۱۸۱۸۹۹

به گزارش راهبرد معاصر در این تماس تلفنی ماکرون درباره هماهنگی‌ها در راستای تامین نیازهای نظامی اوکراین در طولانی مدت صحبت کرد.

رئیس جمهرو فرانسه به زلنسکی اطمینان خاطر داد که پاریس تمام نیازهای ضروری اوکراین را در راستای بازپس گیری حق حاکمیت و تمامیت ارضی این کشور تامین خواهد کرد.

چند روز پیش رسانه‌ها خبر دادند رئیس جمهور فرانسه اعلام کرده منتظر است تا با چین درباره طرحی که می‌تواند به آغاز مذاکرات بین روسیه و اوکراین در تابستان آینده منجر شود، گفتگو کند.

این در حالی است که «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ کرملین روسیه گفت که مسکو تا کنون هیچگونه ابتکار صلح مربوط به اوکراین از فرانسه دریافت نکرده است و اصلا از وجود چنین طرحی اطلاع ندارد.

وی درباره ابتکارهای صلح درباره اوکراین که از سوی کشورهای خارجی مطرح می‌شود، گفت: «مسکو آماده گوش فرار دادن به هر ایده‌ای است که موضع روسیه را در نظر می‌گیرد».

روسیه از ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفند ماه ۱۴۰۰) بعد از به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری لوهانسک و دونتسک از اوکراین، به این منطقه نیرو اعزام کرد و از آغاز «عملیات ویژه نظامی در اوکراین» خبر داد.

روسیه هدف خود را از این اقدام، نازی زدایی اوکراین، خلع سلاح این کشور، رفع نگرانی‌های امنیتی خود و اجابت درخواست کمک لوهانسک و دونتسک اعلام کرد.

دولت اوکراین اما استقلال دونتسک و لوهانسک را به رسمیت نشناخته و حضور نظامی روسیه را «تجاوز و حمله به تمامیت ارضی« خود خوانده است.

به دنبال آغاز درگیری روسیه با اوکراین، کشورهای غربی ضمن محکوم کردن مسکو و تشدید فشارهای اقتصادی، حمایت‌های همه جانبه سیاسی، مالی، تسلیحاتی از کی‌یف را در دستور کار قرار داده‌اند.

به رغم حمایت‌های غربی‌ها، در صحنه میدانی روسیه توانسته لوهانسک در منطقه شرقی دونباس اوکراین را به کنترل خود درآورده و در تلاش برای تسلط بر همه مناطق دونتسک است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار